söndag 6 december 2015

Sluga Ikano Bostad

Hej igen och hoppas ni har en trevlig helg. Tänkte dela med mig ett bostadsprojekt jag, X och Y spanat in under en längre tid. Ett bostadsprojekt utanför Stockholm som vi anser ligga bra i pris.


Löparen i Sundbyberg har marknadsförts under en längre tid och i vår tycke skapat en stor hype bland många. Främst pga denna prisbild som släpptes för ca 1 år sedan:













Projektet har flyttats fram i tid pga byggplanering och annat, men frånpriserna har bestått. Ni som följt bostadsmarknaden vet att det hänt en del under den tiden med stigande priser. Främst pga lågt utbud och låga räntor. Ju längre tiden går, desto mer är dessa lägenheter ett kap. Skulle det nu släppa priser över dessa så skulle det klassas som falsk marknadsföring.

Hur har Ikano löst detta?














Jo, de utökar prisgapet mellan våningar. På bostadsrätter i Stockholm brukar det skilja mellan 50-100 tusen kronor per våning. I detta fall handlar det om 250 tusen mellan våning ett och två. 350 tusen mellan våning tre och fyra! Detta är något jag aldrig har varit med om. Vi anser dock att flera utav dessa lägenheter är köpvärda. Vi har skrivit upp oss på en fyra, ett par treor och några tvåor. Efter att man gjort en köpanmälan så det är den som intresserat sig först för projektet som får förtur. Jag och Y gjorde en förtursanmälan i början av 2013, så vi hoppas kunna roffa åt oss minst en lägenhet.

/MiljonärSyrran

1 kommentar:

  1. We Offer all types of Finance Business Personal Cash
    Quick Cash Advance. Fast Credit Check. Cash Today.
    Fast Cash Online
    low interest rate as low as 2%
    Financial Cash Available Here
    Business Personal Cash
    I'll advise All Cash seeker should contact us
    Contact Us At : abdullahibrahimlender@gmail.com
    whatspp Number +918929490461
    Mr Abdullah Ibrahim

    SvaraRadera